Om os

Vi har siden virksomhedens oprindelse den 1. juni 1999 svejset plast rør på tværs af hele Danmark. Virksomhedens kerne og ambitioner går hånd i hånd med kvalitet og visionen om, at være de bedste indenfor vores branche.

Dette har vi blandt andet opnået ved at dedikere os til udvikling og fornyelse af rørsystemer i plast, samt at give vores ansatte de bedste rammer, hvorpå de yder deres bedste arbejdsindsats.

Det har åbnet dørene for spændende kunder og projekter, såvel udenlands som indenrigs. Det er noget vi sætter utrolig stor pris på, da vi herigennem kan fremvise vores professionelle håndværk.

Alle vores opgaver udføres af kvalitetsbevidste og professionelle medarbejdere, der har den nødvendige og nyeste viden samt udstyr stillet til deres rådighed. Dette kommer også til udtryk i vores kvalitetssikring, hvori vi opretholder den nødvendige vurdering af kvalitet på vores projekter, fra start til slut.

Vores hovedkontor samt værksted og lager er placeret i Vissenbjerg på Fyn, og derudover har vi en afdeling med værksted og lager på sjælland i Tune.

Skal vi samarbejde?

Bestil uforpligtende tilbud

Skriv til os hvis I har spørgsmål til vores services. Hvis I ikke lige fandt det I ledte efter kan vi altid tage et snak om hvordan vi bedst kan hjælpe med jeres opgaver.